Ørestad I

“Nu ved jeg hvad det er; der er kun halve veje. Altid kun noget i venstre eller højre side.” siger Andreas. Der findes ingen hele veje i Ørestad.

  

Reklamer

4 thoughts on “Ørestad I

  1. Det er ren horror det der, i monokrom endda. Bella Sky Hotel lader til at synke ned, som stod det på et svagt fundament, ned bag ubestemmeligt lange lagerhaller, som ingen kan vide sig sikker hvad de indeholder, men som måske huser genmodificerede kyllinger eller tophemmelige overvågningsapparater. Det nederste billede vækker en afskyelig ambivalens i mig, på den ene side får jeg lyst til at tage mig til hovedet og rive i håret indtil øjnene popper ud, på den anden side kan jeg ikke lade være med at flække af grin over altings malplacerethed: galgenlatter, HAHAHAHA …

    Det øverste billede: Er der et eller andet ude i horisonten, der bag ved den sorte hegn. Himmelen er så ensformigt grå at selv den mindste lille plet eller skorsten stikker ensomt ud.

  2. Jeg er ked af at måtte skuffe din ellers medrivende fantasi om et liv på den anden side af den sorte mur; men der er vidst bare tale om en hegnspæl. Men den er dog en lille afvigelse fra monotonien. Meget lille.

  3. Et andet eksempel er Arne Jacobsens Allé, pompøst anlagt og navngivet, men nærmest uden liv på begge sider. På den ene side er virksomheds domicilerne beskyttet af en ‘voldgrav’ og på den anden side mødes man af indkøbskolossen Fields grå og utrøstelige skal. AJA kunne ellers let have været et naturligt hovedstrøg for bydelen med masser af det der ‘byliv’ som By og Havn så gerne vil skabe, men det kan jo være svært når varmen fra at have pisset i bukserne for 10-15 år siden i den grad er forsvundet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s